Få med deg de siste annonsene fra VITA og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom VITA sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

VITA – Historien

VITA er et norsk kjedeforetak med fokus på kosmetikk som ble etablert i 1981 og er en del av Validus-konsernet. VITA er spesialister på produkter innen personlig pleie.

VITA eies av Cosmetic Group AS som igjen eies av det norske selskapet FSN Capital IV (60%) og NorgesGruppen Retail AS (40%). Den første VITA butikken åpnet i 1981 i Oslo og siden har de vokst til å befinne seg over hele landet.

Misjonen til selskapet er å være en destinasjon for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Det er opptatt av god service, faglig kompetanse og kjente merkevarer til gunstige priser.

På Vita.no får du tilgang til alle produktene du kjenner fra VITA og VITA EXCLUSIVE. De selger kun originale merkevarer fra autoriserte leverandører og garanterer at alle produkter er ekte. Hvis du bestiller varer fra nettbutikken vil de sende det til deg innen 24 timer.