Få med deg de siste annonsene fra IKEA og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom IKEA sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

IKEA – Historien

IKEA-navnet har sitt utspring i initialene til en av IKEAs grunnleggere, Ingvar Kamprad, og de første bokstavene i navnet på gården og stedet han vokste opp, Elmtaryd og Agunnaryd. IKEA-logoen som ble utformet i 1967 har nesten ikke endret seg og er i dag et velkjent symbol i store deler av verden.

Kundene står i sentrum for IKEA og derfor pakker de inn produktene på en smart måte, så man ikke trenger å være håndverker for å sette sammen møblene. Dette var en idé som kom etter at en IKEA medarbeider, Gillis Lundgren, i 1956 hadde problemer med å få et LÖVET bord inn i bilen. Da ble flatpakkene født.

På begynnelsen av 1980-årene hadde IKEA varehus i 20 land og fortsatte å vokse. Da innså IKEA-grunnleggeren Ingvar Kamprad behovet for å beskytte det unike konseptet og det var bakgrunnen for at IKEAs franchisesystem ble etablert. I dag drives alle, bortsett fra ett, IKEA-varehus under franchise-avtaler.