Få med deg de siste annonsene fra Tupperware og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Tupperware sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Tupperware – Historien

Tupperware Nordic AS har siden 1962 vært hovedkontor for de nordiske markedene. Sandra Spies er administrerende direktør for det nordiske hovedkontoret, som ligger i København.

Designerne hos Tupperware har gjort et verdenskjent navn for seg selv, ved å utvikle praktiske kvalitetsprodukter, som passer til forbrukernes livsstil. De utvikler seg med tiden og kommer fortsatt med banebrytende produkter som viser en lidenskap for innovasjon og elegant design.

Tupperware har mottatt en rekke med ettertraktede internasjonale designpriser fra blant annet red dot og IF. Med en enestående sans for materialer og øye for funksjonelt design, oppfant og utviklet Earl Tupper fra Berlin, New Hampshire, det materialet som i dag er grunnlaget for de verdensberømte plastproduktene.

Han utviklet et produkt som gjorde det mulig for husmødre å holde matvarene friske i de nye elektriske og gassdrevne kjøleskapene, som kom på markedet i etterkrigstiden. Dette førte til hans oppfinnelse av plastprodukter med unike lufttette lokk. Idéen fikk han fra lokket på malingsspann.

For å komme i kontakt med forbrukerne samarbeidet han med Brownie Wise som ble rekruttert i 1951 og viste seg å være en dyktig konsulent. Da ble konseptet «home party» skapt. Her fikk kundene muligheten til å se på og prøve produktene hjemme.