Få med deg de siste annonsene fra Møbelringen og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Møbelringen sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Møbelringen – Historien

Møbelringen er møbelspesialisten du finner i ditt nærmiljø. De selger kvalitetsmøbler til Ola og Kari Nordmann og ble stiftet i 1985. Siden det har de vokst til 76 butikker som eies av medlemmer, godt spredt over hele landet.

Møbelringen ønsker å fremstå som den ledende faghandelen innen møbel i Norge, og de har stort fokus på god service, hyggelige butikker og god faglig veiledning til kundene sine. Dette har de lykkes med for i 2017 ble Møbelringen kåret til best i bransjen av Norsk Kundebarometer.

Noe av det flotte som Møbelringen tilbyr er å skreddersy møblene etter dine ønsker. De har et stort utvalg av tekstiler, farger, treverk og størrelser. På den måten blir hvert møbel unikt og spesielt formet etter dine behov og ønsker. Møbelkjeden har interesserte og flinke medarbeidere som hjelper deg med å finne det som passer din personlige stil.

Møbelringen er medlem i mobelfakta.no som gir gjeldende kravspesifikasjoner når det gjennomføres omfattende kvalitetstester. Medlemmer i mobelfakta.no har miljø- og kvalitetssertifisert møblene de produserer og miljøsertifisert bedriften og produksjonen.