Få med deg de siste annonsene fra Apotek 1 og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Apotek 1 sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Apotek 1 – Historien

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede, og kjernen i bedriften er kompetanse og kvalitet. Slagordet deres er «Vår kunnskap – din trygghet» og det ønsker de å leve opp til i alle sine kundemøter. Med over 3500 ansatte i over 365 butikker i hele landet skal du ikke lete lenge for å få hjelpen du trenger når du er syk.

Hos Apotek 1 kan du finne produkter som gjør helsehverdagen din enklere. Med en markedsandel på om lag 48 prosent og to grossistlager, er de i en god posisjon for å tilby varer og kompetanse over hele landet.

Apotek 1 forhandler alle typer reseptbelagte og reseptfrie legemidler, men i tillegg har de også en rekke kvalitetssikrede helse- og velværeprodukter til gunstige priser. Kjeden er leverandør for kommunehelsetjenesten og er distribuerer mere legemidler pakket i multidose, enn noe annet selskap.

Apotek 1 er en del av Apotek 1 Gruppen AS, som også inkluderer legemiddelgrossisten Apokjeden Distribusjon. Apotek 1 Gruppen AS eies av tyske PHOENIX group.