Få med deg de siste annonsene fra Coop Byggmix og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Coop Byggmix sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Coop Byggmix – Historien

Coop Byggmix er en av mange kjeder som er eid av Coop Norge, som ble stiftet i 1906. De er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av samvirkelagene gjennom medlemskap. Coop Norge skal ivareta sentrale fellesoppgaver som gjør at de får en bedre konkurranse posisjon i markedet. Coop Norge eies av medlemmene, nemlig forbrukerne, som med sine medlemskap eier og styrer virksomheten. Sentralt for Coop Norge og medlemmene er å tilby gode varer og tjenester til konkurransedyktige priser.

Coop Byggmix finner du på mer enn 60 forskjellige steder i Norge, og ofte operer de som selvstendige butikker under samvirkelaget Coops paraply, men mange steder er de samlokalisert med en av Coops dagligvarebutikker eller kjøpesenter.

Coop Byggmix er din lokale faghandelsbutikk og perfekt for alle som pusser opp eller utbedrer noe hjemme. Butikkene har varer du får bruk for og butikkmedarbeiderne har masse godt råd. De har dyktige fagfolk som vet akkurat hva som skal til for at kundene skal lykkes med byggeprosjekter eller oppussing av hus og hage.