Få med deg de siste annonsene fra Nille og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Nille sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Nille – Historien

Nille er en norsk lavpriskjede med cirka 360 butikker i Norge og 31 i Sverige. Nille eies av BC Partners, og forretningene er detaljister for produkter fra Per Aarskog AS.

Nille er nok det første merkenavnet nordmenn nevner hvis de skal snakke om norske lavpriskjeder. I deres butikker er det et stort utvalg av varer til både små og store anledninger. Hvis du skal pynte til en spesiell anledning, enten det er bursdag, konfirmasjon eller Halloween, har Nille alt du trenger for å skape den rette stemningen, til meget gunstige priser.

Nille ansetter over 2000 dyktige medarbeidere og omsetter for over 1,7 milliarder NOK.

Johan Åberg har vært administrerende direktør (CEO) i Nille fra august 2016. Det vil si at han har overordnet ansvar for Nille og tilhørende selskaper. Johan har lang erfaring innen detaljhandel og har vært daglig leder i tre forskjellige retailselskaper i mer enn 13 år, i tillegg til en rekke ledende stillinger i retailbransjen i 30 år. Hans siste rolle, før Nille, var som CEO for KappAhl.