Få med deg de siste annonsene fra Felleskjøpet og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Felleskjøpet sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Felleskjøpet – Historien

Felleskjøpet har en fartstid på 120 år og er en gruppe av uavhengige, kooperative selskaper som er eid av rundt 50 000 bønder over hele landet. På lik linje med andre samvirkelag får bonden en nødvendig trygghet og er sikret gode leveranser av råvarer, produkter og tjenester.

Fra midten av 1800-tallet har det vært et stort behov for innkjøp av driftsmidler som gjødsel, foredlet såfrø, kraftfôr, og industriproduserte maskiner til landbruket. Med stor samarbeidsånd gjennom samvirke ble dagens felleskjøp stiftet ved inngangen til det forrige århundre.

Medlemmene, altså bøndene, er brukerne og felleskjøpene har som intensjon å gi størst mulig nytte til medlemmene. Felleskjøpene er gjennom Norske Felleskjøp medlemmer i Norsk Landbrukssamvirke, som er en interesseorganisasjon for 13 landsomfattende samvirkeorganisasjoner, deriblant TINE og Nortura.