Få med deg de siste annonsene fra Staples og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Staples sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Staples – Historien

Staples ble grunnlagt av Leo Kahn og Thomas G. Stemberg, som var tidligere rivaler i New Englands supermarketindustri. Idéen vokste frem i 1985, når Stemberg jobbet på et tilbud til forskjellige forretninger. Etter å ha støtt på problemer med å få tak i deler til sin egen printer så han behovet for en superbutikk for kontorrekvisita.

Den første butikken åpnet i Boston i 1986. I 1991 åpnet de sitt canadiske datterselskap, The Business Depot og begynte å åpne butikker under det navnet. Et tiår senere fikk alle butikkene navnet endret til Staples.

Under sitt tiårsjubileum i 1996, ble Staples medlem av Fortune 500 av selskaper som hadde salg for mer enn $3 billioner.

Innen 2001 startet Staples med nettsalg over store deler av verden, og i 2002 lanserte de Staples Foundation for Learning og kjøpte Medical Arts Press som ble et datterselskap til Quill Corporation.

I 2004 ekspanderte Staples til Østerrike og Danmark og i 2007 åpnet de sin første butikk i India.