Få med deg de siste annonsene fra Clas Ohlson og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Clas Ohlson sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Clas Ohlson – Historien

Selskapet Clas Ohlson ble opprettet i 1918 av en entreprenør med en stor lidenskap for teknikk og innovasjon.

Firmaet har vokst kontinuerlig siden og har i dag rundt 220 butikker. Med tanke på at de kun hadde en butikk for 30 år siden, er det ganske imponerende. Den første butikken åpnet i 1926 i Insjön. Først i 1989 tok Clas Ohlson den strategiske avgjørelsen og åpnet sine egne butikker. Den første ble tilgjengelig i Galleria kjøpesenteret i Stockholm, og siden den tid har de åpnet rundt åtte butikker hvert år.

Fra og med 2018 er Clas Ohlson i fem land: Sverige, Norge, Finland, Tyskland og United Kingdom. Frem til 2016 hadde selskapet også to franchise butikker i Dubai. Tidligere bedriftsleder Håkan Thylén, som hadde erfaring fra IKEA var en av de som talte sterkest for å utvide på slutten av 1980-tallet.

Den neste butikken som åpnet var i Norge. Etter de hadde tatt imot flere busslaster med norske kunder i Insjön ble det åpnet en stor butikk i Norge i 1991. Det var også det året katalogen ble oversatt til norsk for første gang.