Få med deg de siste annonsene fra Barnas Hus og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Barnas Hus sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Barnas Hus – Historien

Fagkjeden Barnas Hus ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på utstyr og klær til alle barn og babyer. Det er en landsdekkende kjede med 26 butikker.

De selger kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i sine kjeder. Hovedkontoret deres ligger på Helsfyr i Oslo, men butikkene er plassert fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Barnas Hus har som mål å skape en bedre hverdag for de minste av oss, og for alle som elsker barn. De som vil ha det beste for barna sine, kan ofte føle at det er vanskelig å velge riktig når det er så stort utvalg på markedet. Derfor bruker Barnas Hus mye tid på opplæring av sine medarbeidere så kundene kan føle seg trygge når de får hjelp og veiledning blant de forskjellige produktene.

Barnas Hus har også tatt en aktiv rolle i samfunnet som blant annet ble vist gjennom prosjektet VARME BARN i 2010. I samarbeid med Kirkens Bymisjon fylte de opp et helt kontor med esker fulle av klær, sengetøy, leker og praktisk utstyr som de ville gi til familier i en vanskelig livssituasjon. Dette ble starten på et samarbeid som gjør at Kirkens Bymisjon formidler ekstra varme klær og lignende til de som trenger det på vegne av Barnas Hus.