Få med deg de siste annonsene fra Intersport og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Intersport sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Intersport – Historien

Intersport ble grunnlagt i 1968 og er i dag en av verdens største sportskjeder, med cirka 5500 butikker i 44 land. Kjeden har en sterk posisjon på det norske markedet og har nå rundt 120 butikker over hele landet.

Hos Intersport finner du utstyr og klær til sykkel, trening, friluft, langrenn, alpint og topptur. Hver enkelt butikk har spisskompetanse innenfor minste to av disse satsningsområdene. Intersport ønsker å inspirere, motivere og hjelpe sportsinteresserte til å følge sine sportslige drømmer, og oppleve livslang mestring og idrettsglede.

Tilknytningen Intersport har til det internasjonale markedet gjør at de har tilgang til de beste og mest populære merkevarene. I tillegg eier og utvikler de mange egne merker.

Intersport ønsker å yte førsteklasses kundeservice ved å ha en brennende interesse for faget de kan så mye om. De gir ærlige råd og tips, og har erfaring med utstyret de selger. De er opptatt av å ta seg tid til å forstå hver enkelt kunde, så de kan veilede dem i deres valg. Alt dette kommer med konkurransedyktige priser og garantier.

Det internasjonale hovedkontoret for Intersport ligger i Bern i Sveits, mens Norges hovedkontor er på Helsfyr i Oslo, med sentrallager i Askim. Kjeden drives av Gresvig AS, som er et spennende retailselskap med både egeneide og franchise butikker.