Få med deg de siste annonsene fra Spar Kjøp og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Spar Kjøp sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Spar Kjøp – Historien

Spar Kjøp startet opp i 1962 i Bergen av Helge Eide Knudsen og kona hans Reidun. Til å begynne med solgte de strikkegarn fra egen kjeller og kjørte selv rundt og leverte varer til kunder i nærområdet. Familiebedriften som begynte rolig som et postordrefirma har i dag rundt 540 ansatte og 24 store varehus spredt over hele landet.

Spar Kjøp har lang erfaring med norske og egne merkevarer og har i mer moderne tid satset stort på netthandel også. Kjeden jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser.

Hos Spar Kjøp kan du handle til deg selv og hele familien til både hverdag og fest. I de romslige varehusene kan du finne klær, varme ullplagg, sko, sport & fritid, babyutstyr, leker, sminke og kroppspleie produkter.

Garn og strikking var starten for Spar Kjøp og de er fortsatt størst på garn. De kan tilby 300 farger, 20 garnkvaliteter og 12 meter garnvegg.