Få med deg de siste annonsene fra Biltema og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla igjennom Biltema sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Biltema – Historien

I 1963 hadde Sten-Åke Lindholm sett seg lei på at bilreservedeler og biltilbehør var så dyrt. Det var bakgrunnen for at Biltema ble grunnlagt i et lite kjellerlokale i Linköping. Det begynte som en postordrevirksomhet som senere utvidet til en liten butikk, men fortsatt i den samme kjelleren. Hele konseptet dreide seg om å kjøpe direkte fra produsent så Biltema oppsøkte produsenter av flere forskjellige produkter. På slutten av 70-tallet begynte Biltema å bygge opp strategiske innkjøpskontorer over hele verden, og i dag har de innkjøpskontorer i flere land i Europa og Asia.

I 1983 åpnet Biltema i Norge og i 1986 fantes de også i Finland. Etter det har Biltema vokst seg til en seriøs aktør i hele Norden og nå finnes det rundt 140 varehus i de fire nordiske landene. Sten-Åkes store tekniske interesse har fått produsentene til å lytte og det har i stor grad påvirket kvaliteten på produktene som har overgått datidens standard.