Få med deg de siste annonsene fra Vitusapotek og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Vitusapotek sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Vitusapotek – Historien

Vitusapotek er en apotekkjede som er heleid av Norsk Medisinaldepot AS (NMD) som er en av landets største leverandører av legemidler og helserelaterte produkter. Selskapet har omtrent 2300 ansatte og er en del av McKesson Corporation.

Vitus Apotekkjede har cirka 250 store og små apotek spredt over hele Norge. Noen av disse apotekene er såkalte Vitusapotek Samarbeid som er et enkelt konsept for de som ønsker å eie sitt eget apotek, under Vitusapotek navnet. I tillegg har de noe som heter Ditt Apotek, som er et samarbeid for frittstående, privateide apotek. Det er i dag mer enn 70 enheter tilknyttet dette samarbeidet.

ICARE er en forkortelse for verdisettet til Vitusapotek og står for Integrity, Customer-First, Accountability, Respect og Excellence. For alle som er ansatt i NMD er dette ord som både forplikter og motiverer.

Kundene står i sentrum hos NMD og derfor også hos Vitusapotek, og de er opptatt av å ta beslutninger som er både etisk riktig for selskapet, kundene og helsesektoren.

Etter en anbudskonkurranse leverer NMD såkalte H-reseptprodukter til alle norske apotek fra 1. januar 2017, unntatt sykehusapotek. Dette er i hovedsak dyre, biologiske legemidler som krever spesiell håndtering og overvåking.