Få med deg de siste annonsene fra Skeidar og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Skeidar sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Skeidar – Historien

Helt tilbake i 1912 begynner historien til Skeidar, da møbelsnekker Adolf Andresen åpnet verksted i Ski. Ryktet spredte seg fort om håndverkeren Andresen, og det lille møbelsnekkerverkstedet opparbeidet seg raskt en stor kundebase. Når det ble stor pågang fikk Adolf hjelp av sønnen Erik, som allerede fra han var ung begynte å jobbe med faren i verkstedet.

Erik fortsatte i Adolfs fotspor og tok svennebrevet i 1953. Han og kona Erna så at det var potensiale for å utvide virksomheten, og i 1964 hogget de ned epletrærne i hagen for å bygge en liten møbelforretning som fikk navnet Skeidar.

Erna ble den første kvinnelige møbelbutikksjefen i Norge, og drev butikken så godt at den ble utvidet fjorten ganger i løpet av like mange år. Barna Morten og Borge kom også rett inn i familiebedriften og hjalp foreldrene i butikken når de ikke var på skolen.

I 1984 åpnet familien et nytt møbelvarehus på Ski og det ble det første varehuset i det som skulle bli Skeidarkjeden. Morten ledet kjeden med stabil vekst i årene fremover.

I 2011 ble Skeidar slått sammen med Living, og sammen utgjør de SkeidarLiving Group. I løpet av 2014 ble alle tidligere Living-varehus omprofilert til Skeidar.

I 2013 overtok Martin stafettpinnen, og veksten fortsatte i 2014. I dag er SkeidarLiving Group Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Hovedkontoret er i Vestby.