Få med deg de siste annonsene fra Princess og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Princess sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Princess – Historien

Princess Gruppen AS ble etablert i 1957, og den gangen var de kjent under navnet Kai Langebeck AS. Den første Princess butikken åpnet i 1969 og de har lange tradisjoner og mye kunnskap når det kommer til gardiner og alle andre tekstiler til hjemmet. Først og fremst var Princess importør og grossist av gardinmetervarer, og i en periode hadde de egen tekstilproduksjon i Storbritannia. Det kan ha vært litt av grunnen til at Princess alltid har vært kjent for gardiner med høy kvalitet.

I dag er Princess en av Norges største butikkjeder innen interiør og hjemmetekstil. De har 150 butikker spredd utover landet, og vokser stadig. Princess fokuserer på å tilby flotte kvalitetsprodukter til kundene sine, uten at det skal koste for mye. I tillegg er de opptatt av miljøet og trygge produkter for hele familien.

Gardiner er kanskje flaggskipet til Princess, men de har mye mer å tilby av interiørprodukter som lys, pynt, puter og pledd, gardiner, sengetøy og mye mer for å skape et hjem med ditt eget særpreg og atmosfære.