Få med deg de siste annonsene fra Jula og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Jula sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Jula – Historien

Navnet Jula kommer fra gården Jultorp på Varaslätten i Västgötland hvor virksomheten startet i 1979. Under oljekrisen på slutten av 1970-tallet startet Lars-Göran og Irene Blank produksjon av Jula-kappsagen og Jula Industri AB. Med økende oljepriser var folk på utkikk etter alternative måter å varme opp hjemmene sine på, og dermed gikk etterspørselen etter kappsager og vedkløyvere raskt opp.

På 1980-tallet ble vareutvalget utvidet med sveiseutstyr, dreiebenker, kompressorer og annet utstyr for landbruk og skogbruk. Virksomheten rettet seg først og fremst mot bønder og småindustri.

I 1984 ble Jula Postorder AB startet hvor fokuset var på postordresalg. Jula var aggressive i priskrigen og kundene handlet både via postordre og ved å besøke gården. I 1985 hadde Jula 10 ansatte og samme år åpnet de sitt første varehus i Skara ved E20.

I 2016 hadde Jula 3000 ansatte, 90 varehus og en omsetning på 6,06 milliarder NOK. Det har skjedd mye i denne familiebedriften siden starten, men det er fremdeles entreprenørånden som danner grunnlaget i selskapet.