Få med deg de siste annonsene fra Bauhaus og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla igjennom Bauhaus sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Bauhaus – Historien

Sørvest for Oslo på Liertoppen åpnet det første Bauhaus varehuset. Det er også der det norske hovedkontoret ligger, mens kjedens administrative hovedkontor for ekspansjon, innkjøp, markedsføring og administrative funksjoner ligger i Tilst utenfor Århus i Danmark. I 2010 åpnet Bauhaus et varehus til i Vestby, sørøst for Oslo.

Konseptet «alt under samme tak» ble introdusert av Bauhaus i 1960 da de første byggevarehusene åpnet i Tyskland. Før det var kundene nødt til å besøke flere forskjellige butikker for å få alt verktøy og materialer nødvendig for små og store byggeprosjekter i verksteder, hus eller hager. Bauhaus gjorde god butikk ut av å gjøre alt fra boremaskiner og verktøy til maling og VVS tilgjengelig under samme tak.

Det å samle et stort antall spesialforretninger under samme tak var altså en helt ny måte å tenke butikk på. Fra starten i Manheim hadde Bauhaus fokus på det omfattende og brede vareutvalget, kompetent rådgivning, god kundeservice, høy produktkvalitet og lave priser.