Få med deg de siste annonsene fra Plantasjen og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Plantasjen sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Plantasjen – Historien

Plantasjen sin historie begynte i 1986 når to entreprenører opprettet en blomsterbutikk med tilhørende veksthus. Å selge planter var ikke alt de ville utrette, men også gi kunder gode råd i forhold til å gi plantene den beste omsorgen. Dette ble fort en populær forretningsidé.

På 30 år har Plantasjen vokst og blitt en klar markedsleder i Norden. De tilbyr et unikt produktsortiment og løsninger som hjelper kundene til å lykkes med planter.

I begynnelsen utvidet Plantasjen sitt omfang gradvis i Norge og det ble omsider etablert utsalgssteder som fulgte hagesenter konseptet. På starten av 2000-tallet hadde Plantasjen nære 60 hagesenter i Norge.

Dette motiverte kjeden til å introdusere sin vellykkede forretningsidé i noen av de andre nordiske landene. I 2002 kjøpte de Växus kjeden i Sverige og gjorde de om til Plantasjen hagesenter. Etter det sto Finland for tur.