Få med deg de siste annonsene fra Tilbords og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Tilbords sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Tilbords – Historien

I mer enn 40 år har Til bords samlet folk rundt bordet.

Tilbords historie kan spores helt tilbake til 1854 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert, som importør av blant annet porselen. De eksklusive og vakre varene ble fort populære, og i 1976 slo flere kjøpmenn seg sammen for å selge serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. Det var dette som ble til det vi i dag kjenner som merkevarekonseptet Tilbords.

Tilbords fører mange inspirerende og fine produkter til kjøkken og hjem, og består i dag av over 80 fysiske butikker og en nettbutikk.

Kundene kommer til Tilbords når de skal kjøpe gaver til sine nære og kjære, når de skal invitere til selskap, når de skal gifte seg eller skal være gjest i bryllup, når de har lyst på noe nytt, legge til serviset de samler på, eller bare er ute etter inspirasjon og gode råd.

 

«Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet. Velkommen Tilbords!»