Få med deg de siste annonsene fra Megaflis og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Megaflis sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

Megaflis – Historien

Megaflis reklamerer med et megastort utvalg og rask levering. De har kvalitetsprodukter til gunstige priser. De har over 1 million kunder og stiller opp med kundeservice hele uken samt 30 dager åpent kjøp.

Det er gode tider for Megaflis som økte driftsresultatet sitt med 30 millioner i fjor, og rundet milliarden i omsetning. Butikkjeden som selger fliser, baderomsmøbler, verktøy og VVS har blitt lukrativ for eieren Ståle Lindgren som sikret seg 29 millioner i utbytte i fjor.

Megaflis tilbyr et bredt vareutvalg av flis til de aller fleste bruksområder. Det vil si at uansett hva slags flis du er ute etter og uansett hvor du har tenkt til å legge den, vil Megaflis ha noe å tilby deg. De er opptatt av å holde seg oppdatert på nye trender og tar ofte inn nyheter for å oppdatere sortimentet.

Megaflis har 18 butikker over store deler av Norge, og du kan også handle i nettbutikken deres. De har over 10 000 produkter i mange kategorier og resultatmessig opplevde de en økning på nesten 40 prosent i fjor sammenlignet med året før.