Få med deg de siste annonsene fra Coop Extra og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Coop Extra sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på mathandelen!

Coop Extra – Historien

Extra er en av butikkjedene som nå eies av samvirkeforetaket Coop Norge, og er Coops første felles nordiske kjede. Extra er en relativt ny butikkjede i Norge og åpnet sin første butikk 15. september 2006 i Halden. For tiden er direktøren i Extra Christian Hoel.

Kjeden passer godt for alle som vil ha billige matvarer og god kundeservice. I 2014 vokste Coop Extra med over 104 prosent.

Coop Extra er en av mange kjeder som er eid av Coop Norge, som ble stiftet i 1906. De er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av samvirkelagene gjennom medlemskap. Coop Norge skal ivareta sentrale fellesoppgaver som gjør at de får en bedre konkurranse posisjon i markedet. Coop Norge eies av medlemmene, nemlig forbrukerne, som med sine medlemskap eier og styrer virksomheten. Sentralt for Coop Norge og medlemmene er å tilby gode varer og tjenester til konkurransedyktige priser.