Få med deg de siste annonsene fra G-sport og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom G-sport sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på handelen!

G-sport – Historien

G-sport er stolte over å ha en historie på over 100 år, og er Norges største og ledende sportskjede. De har 150 G-sport butikker og 17 G-max varehus over hele landet.

Sportskjeden er kjent for å ha et bredt utvalg av sportsutstyr til gunstige priser. I tillegg håper de å tilby bransjens beste kundefordeler med unike garantiordninger, som Prismatch og 100% Fornøyd Garanti.

Visjonen til G-sport er å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdigheter. G-sport bidrar til breddeidretten med mer enn butikkene sine, og har tegnet hundrevis av samarbeidsavtaler med lokale idrettslag og bedrifter.

G-max er store sportsvarehus hvor du kan finne utstyr og klær til alt av sport, både for nybegynnere, entusiaster og proffer. G-max representerer Norges største innkjøpssystem for sportsartikler og gir kunden de beste prisene i kombinasjon med et bredt sortiment og fagkompetanse.

Slagordet for kjeden er: Mest sport for pengene!