Få med deg de siste annonsene fra Bunnpris og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Bunnpris sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger på mathandelen!

Bunnpris – Historien

Bunnpris har drevet butikker i nesten 200 år, siden 1830. På den tiden var det en handelsbedrift med et annet navn, gründeren het Ivar K. Lykke og produktet hans var kvern- og møllestein produktet. Før kredittkort og kontanter var ofte betalingsmiddelet landbruksprodukter, som smør, og dette ga Lykke idéen om hans neste bedriftseventyr.

10 år senere hadde Lykke gått fra stein til dagligvare og startet opp en spesialforretning for fetevarer. I butikkhyllene var det for det meste smør, men det ble også solgt kolonivarer og flesk til Jämtland, og fra 1860 eksporterte han smør til England. Det tok ikke mange år før vareutvalget også inkluderte varer som kaffe, sukker og ost.

I 1981 familiebedriften sin første Bunnpris-butikk på Øya i Trondheim. Lederskapet har gått fra Trond Lykke i 1981 til Christian Lykke i dag, han er fra 6. generasjon av kjøpmenn som nå styrer kjeden.