Få med deg de siste annonsene fra Europris og ikke gå glipp av de ukentlige kampanjene!

Det har aldri vært enklere å bla gjennom Europris sine ukentlige tilbud. Nå kan du finne alle ukestilbud og annonser på ett sted! Ta en titt og spar penger!

Europris – Historien

Wiggo Erichsen opprettet den første Europris butikken i Stavanger i mai 1992. Butikken het da Støperigata og er i dag en av 240 Europris butikker.

I år 2000 kjøpte Terje Høili seg inn i Europrise. Han er en gründer i engros handelen og har tatt med selskapet på en fantastisk reise som har gjort Europris kjent for alle og enhver. I juni 2015 ble selskapet børsnotert og startet offisielt en ny fase i lavpriseventyret.

I dag er Europris et kjent navn i Norge, i en undersøkelse svarte mer enn 90% at de kjenner til butikkjeden. Butikkene er lokalisert over hele landet, og de vokser med omtrent 10 nye butikker hvert år. Rundt 20% av butikkene er eid av franchisetakere og 80% er egeneide.

Europris har hovedkontor og sentrallager i Fredrikstad hvor de ansetter cirka 150 personer som tar imot ordrer, og sender varer ut til butikkene.

Majoriteten av varene kommer fra egen grossist. Fokuset er på å kjøpe mest mulig direkte fra produsent, i store kvanta, og gjerne sammen med internasjonale partnere. Dette er grunnen til at Europris har så lave priser og et spennende vareutvalg.